H …στρατηγός Ζενεβιέβ, η art director του GNTM που το twitter αγαπά να σχολιάζει τις έντονες αντιδράσεις της αποκάλυψε Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Φωτεινή Ψυχίδου άγνωστες πτυχές της ζωής της και απάντησε σε απορίες που τυχόν έχουμε για εκείνη…

Όταν την ρωτούν ποιος έχει το πάνω χέρι στην οικογένεια της, εκείνη απαντά: «Σαν οικογένεια είμαστε ομάδα. Είμαστε η ομάδα Καρύδης. Και μια ομάδα χρειάζεται έναν αρχηγό. Ο αρχηγός είναι ο Βασίλης. Για εμένα ο φεμινισμός δεν σήμαινε ποτέ ότι παίρνεις τη θέση του άντρα. Οικογένεια με τον Βασίλη γίναμε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Γιατί το ένιωσα και το ένιωσε και ο ίδιος. Χωρίς να είμαστε παντρεμένοι. Εκ πεποιθήσεως. Γιατί θεωρούσαμε ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παντρευτούμε. Ξαφνικά στο νοσοκομείο έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο τον αδελφό μου να έρθει να υπογράψει αυτός γιατί ξαφνικά ο σύντροφος μου δεν έχει δικαίωμα. Έξαλλη ήμουν!»

Τι λέει για τους καβγάδες που έχουν τα κορίτσια στο GNTM; «Καλά κάνουν και ξεμαλλιάζονται! Ποια είμαι εγώ να τους πω να μην ξεμαλλιαστούν. Τι θα έκαναν σε ένα σπίτι τόσα κορίτσια; Υπάρχει και η περίοδος. Τα κορίτσια του next top model είναι γυναίκες. Υπάρχουν επεισόδια που συνειδητοποιώ τι έχει γίνει στο σπίτι και γιατί μου ήρθαν έτσι και δεν έβγαλαν τη φωτογραφία και έχω γίνει έξαλλη στον καναπέ μου. Για αυτό δεν έκαναν ωραία φωτογράφηση;»

Η ίδια δεν ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν ποτέ μοντέλο, αλλά συχνά ανέβαινε στην πασαρέλα καθώς συνεργαζόταν με τους σχεδιαστές και το σώμα της βοηθούσε. «Σε αυτές τις πασαρέλες, εγώ είμαι πίσω και ντύνω. Επειδή το σώμα μου εξυπηρετούσε, έμπαινα και στη διαδικασία ότι θα βάλουμε και αυτό το outfit στη Ζενεβιέβ και περπατούσα. Δεν έχω κάνει φωτογραφήσεις. Δεν ήταν ότι ήμουν μοντέλο. Δεν έχω βγάλει λεφτά σαν μοντέλο. Ενδυματολόγος ήμουν. Επειδή τυχαίνει να είμαι 1,78μ. και ιδιαίτερα αδύνατη – μόνο στις εγκυμοσύνες μου βοθρόνα, πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη και ήταν τέλεια! Γιατί τρώω τα πάντα ειδικά πατσά και κεφαλάκι που δεν έφαγαν. Δεν τρώνε μαγειρίτσα! Έπαθα σοκ! Που έχουν μεγαλώσει; Εγώ περίμενα τον παππού μου να μου φτιάξει κεφαλάκι για να τσακωθώ με τον αδελφό μου ποιος θα φάει το περισσότερο μυαλό.», αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.