Με απλές γραμμές σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, τα έπιπλα Istikbal, δημιουργήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση και στυλ, σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Η Istikbal, μία από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου και των στρωμάτων πλέον ήρθε και στην Πάτρα.

Το νέο κατάστημα του Ομίλου Πορτοκαλίδη, στην Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 96, διαθέτει μια πλήρη γκάμα σε στρώματα και κρεβάτια καθώς και επιλεγμένες προτάσεις σε σαλόνια, καναπέδες και τραπεζαρίες.

Σε έναν άνετο χώρο 800 τ.μ. τριών επιπέδων, μπορούν όλοι να δουν από κοντά την μεγάλη ποικιλία επίπλων και στρωμάτων που διαθέτει η εταιρεία.


Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των επίπλων, δημιουργούν μοναδικές διακοσμητικές ιδέες.

Ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζοντας μοναδικά απλότητα και στυλ, προσφέροντας άνεση και αισθητική, μαζί.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα, θα είναι μια γιορτή από την οποία δεν θα λείψουν οι ειδικές προσφορές και οι εκπλήξεις.


Τα έπιπλα και στρώματα Istikbal αποτελούν μοναδική ευκαιρία για σας που θέλετε τα έπιπλά σας να αντέχουν στο χρόνο.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Istikbal αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επίπλων και στρωμάτων στον κόσμο με 4500 καταστήματα σε Ευρώπη, Η.Π.Α., Ασία και Αφρική.

Τα έπιπλα Istikbal με μοντέρνες ιδέες και προτάσεις για άνετους χώρους, μας καλωσορίζουν σπίτι μας!