Δέκα μέρες καθόταν δίπλα στον νεκρό σύζυγο της, συνεχίζοντας κανονικά την καθημερινότητα της. 

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποκάλυψε μία δραματική πτυχή της είδησης του ηλικιωμένου ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή αβοήθητο μέσα στο διαμέρισμα του στην Αγυιά. 

Η 73χρονη ήταν ζωντανή για δέκα ημέρες από τότε που ο άνδρας της, ο 93χρονος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε, ίσως μετά από πέσιμο με χτύπημα στο κεφάλι. 

Η σύζυγος του συνέχιζε έτσι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση κανονικά την ζωή της, πλένοντας ρούχα και παραγγέλνοντας φαγητό. Η 73χρονη έφυγε και αυτή από την ζωή πριν από δύο ημέρες μετά από εγκεφαλικό.

Τους δύο ηλικιωμένους εντόπισαν αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους γείτονες να μπουν στο διαμέρισμα το οποίο έβγαζε τις τελευταίες ημέρες μία έντονη δυσοσμία. 

Η γειτονιά μιλώντας για το ζευγάρι το χαρακτηρίζει ήσυχο και απόμακρο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν παραγγελθεί τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για περαιτέρω έρευνα του συγκλονιστικού περιστατικού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βγουν σε ένα μήνα από τώρα.