Δυναμικό «παρών» έδωσε για ακόμα μια φορά η ομάδα του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας, στον Αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα.

Στην Α΄ Αγωνιστική Κατηγορία Ανδρών, οι αθλητές του Α.Σ.Σ.Α. Ίλικος Αθανάσιος και Αγγελόπουλος Χάρης βρέθηκαν στην 13η και 14η θέση, αντίστοιχα - από τους 21 συμμετέχοντες - συναγωνιζόμενοι αθλητές που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διοργανώσεις τοξοβολίας.

Στην Α΄ Αγωνιστική Κατηγορία Γυναικών η αθλήτρια του Α.Σ.Σ.Α. Μαρούσα Τσαβαχίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στη Β΄ Αγωνιστική Κατηγορία Γυναικών η αθλήτρια Μαρία Ρόκου πήρε χάλκινο μετάλλιο.

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που και οι νέοι αθλητές του Α.Σ.Σ.Α, ακολουθώντας την παράδοση του Συλλόγου, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ανεβάζουν κάθε φορά τις επιδόσεις τους. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που ακολουθούν, με σεβασμό και αγάπη στο άθλημα της τοξοβολίας», τόνισε ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. Χρήστος Κουρνούτος.