Δεν προσπάθησε να κρύψει την συγκίνηση του ο σούπερ παππούς της Πάτρας, Γιώργος Κατσίποδος στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου. 

Ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής που βάφει τους τοίχους των σχολείων δίνοντας τους χρώμα, φαντασία και τέχνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της εκπομπής, μπροστά στις εκπλήξεις που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της παρουσιάστριας. 

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της εκπομπής για την όμορφη και ζεστή παρουσίαση που του έκαναν, τους διευθυντές των σχολείων για τα όμορφα τους λόγια, αλλά και τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, για την πλακέτα που του παρέδωσε τιμής ένεκεν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος. 

Η επιγραφή γράφει: "Στον πιο αγαπητό παππού της Πάτρας, Γεώργιο Κατσίποδο, για την πλούσια εθελοντική του δράση". Και έτσι είναι. Ο Γιώργος Κατσίποδος είναι πράγματι ο πιο αγαπητός παππούς της Πάτρας γιατί έχει διδάξει με την προσφορά του τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, σε καιρούς χαλεπούς. 

Όσο για τον Δήμο έδειξε τα αντανακλαστικά του και επιβράβευσε με την παρουσία του, αλλά και την έκθεση που θα κάνει με τις ζωγραφιές του παππού, έναν άνθρωπο που αξίζει την αγάπη όλων μας!