Ο Δήμος Ασημακόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον επόμενο του στόχο και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Muay Thai. 

Ο πρωταθλητής του Σπάρτακου παίρνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στην α' κατηγορία, των 67 κιλών, έχοντας ως μοναδικό του στόχο να καταφέρει να πάρει το χρυσό μετάλλιο και να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και ο Δήμος Ασημακόπουλος, έχοντας πάρει στην καριέρα του αρκετά χρυσά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την διαπίστωση που έχει γίνει από πολλούς ειδικούς τους αθλήματος, ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος αθλητής που έχει η χώρα στο αγώνισμα αυτό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Πατρινού πρωταθλητή γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού ο ίδιος είναι φαντάρος και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο για να προπονηθεί όπως θα ήθελε. Όμως ο ίδιος είναι αρκετά αισιόδοξος για την εκπλήρωση των στόχων του, θέλοντας να δώσει για ακόμα μία φορά τον καλύτερο του εαυτό. 

Να αναφέρουμε εδώ ότι το Μuay Τhai αναπτύσσεται ραγδαία στην χώρα μας και πλέον γίνεται Ολυμπιακό άθλημα. Κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τον πρωταθλητή του Σπάρτακου για να τον δούμε να αγωνίζεται στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.