Η πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου είναι για τους τηλεθεατές σταθερά στον ΣΚΑΪ, με τη σφραγίδα του Γιώργου Αυτιά. Από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» παραμένει στην κορυφή με ποσοστό στο γενικό σύνολο 35,5%.

Και στα δυναμικά κοινά (18-54) για το ίδιο διάστημα η εκπομπή καταγράφει ποσοστό 21,4% με εκείνους που ανήκουν στους τηλεθεατές με την μέση και υψηλότερη μόρφωση να αποτελούν το υψηλότερο ποσοστό κοινού (35,6%). Οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων αλλά και εκείνοι της επαρχίας βλέπουν επίσης σταθερά «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» με ποσοστά 35,5% στην Αθήνα, 36,6% στην περιφέρεια και 28,6% στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή φέτος ξεπέρασε το υψηλό ποσοστό τηλεθέασης που είχε το ίδιο διάστημα πέρσι, κατά 4 μονάδες (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2017 : 31,5%). Οι τηλεθεατές που είδαν έστω για ένα λεπτό «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» ξεπερνούν το 1.400.000, αριθμοί και ποσοστά τα οποία ξεχωρίζουν την εκπομπή στην τυπολογία της ως την πλέον ισχυρή.