Μια ακόμα εντυπωσιακή και άκρως... ξεσηκωτική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Πατρινή Λαϊκή Ορχήστρα «Εν Χορδώ», στο τηλεοπτικό show του ΣΚΑΪ, «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι Αχαιοί οργανοπαίχτες αυτή την φορά επέλεξαν ένα μιξαρισμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε μεταξύ άλλων το "Σήκω χόρεψε συρτάκι", το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας αλλά και τον Ζορμπά.

Μάλιστα, πέρα από την μουσική υπήρξε και χορευτικό κομμάτι, κάνοντας το κοινό να παραληρεί, ξεσπώντας σε φωνές και χειροκροτήματα.

Έτσι, η καλεσμένη του παιχνιδιού, Έλλη Κοκκίνου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Εν Χορδώ», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι το μέλλον της Ελληνικής μουσικής, ενώ με κολακευτικά λόγια εκφράστηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Παρά πάντως την εξαιρετική τους εμφάνιση, τα παιδιά της ορχήστρας δεν κατάφεραν να περάσουν στους ημιτελικούς, αφού οι κριτές έδωσαν το εισιτήριο στον Blink Mike.

Ωστόσο, το «Εν Χορδώ» απέδειξε πως η Ελλάδα έχει ταλέντο, το οποίο όταν παρουσιάζεται ομαδικά έχει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Season 2 | Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Εν-χορδώ | 02/12/2018


Ελλάδα Έχεις Ταλέντο | Judge Cuts: Ποιοι περνούν στους Ημιτελικούς; (Part 5) | 02/12/2018