Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Shaya, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Eurovision και την Ελένη Φουρέιρα.

«Θα έκανα ξανά απόπειρα να πάω στη Eurovision! Θέλω να πάω με ρυθμικό κομμάτι!  Η Ελένη Φουρέιρα δεν αδικήθηκε. Η θέση που πήρε ήταν πάρα πολύ καλή στη Eurovision! Νομίζω και η ίδια το πήρε έτσι, ότι είμαι νικήτρια όπως και να έχει και μπράβο της!», είπε η Shaya.

Για την εμφάνιση της στον Βοτανικό με Τόνυ Σφήνο: «Είμαι Fashion freak! Δεν μπορώ να ζω χωρίς το show! Όταν ήμουν ακόμα στη Δανία με πήρε ο ίδιος ο Τόνυ Σφήνος αρκετά σοβαρός με το κανονικό του όνομα Θάνος και όταν πήγα να τον πω Τόνυ μου λέει όχι με το κανονικό μου όνομα τώρα που μιλάμε για δουλειά. Δεν είχα δει ποτέ Show του Τόνυ Σφήνου, είχα ακούσει όμως πολύ καλά λόγια!

Μου είπε έχω στο μυαλό μου ένα show που μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις και έτσι συνεργαστήκαμε. Τον παραδέχομαι που έχει καταφέρει να κάνει έναν ρόλο και να κυκλοφορεί ελεύθερος στην προσωπική του ζωή χωρίς να τον καταλαβαίνει κανείς. Με φωνάζει και εμένα τσικάκι ο Τόνυ Σφήνος στο Show. Κάνω την boss lady σε ένα καμπαρέ!».


Η Shaya στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)