Την επόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων του Nomads, με τον Σάββα Πούμπουρα να ανακοινώνει στους παίκτες την διαδικασία με την οποία θα μπουν στην ένωση. Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη Μαρμαρά, στο παιχνίδι έμειναν 13 παίκτες. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Μαριάννα Καμαρωτάκη ψηφίστηκαν να είναι οι αρχηγοί γι’ αυτή την εβδομάδα και ως εκ τούτου πέρασαν απευθείας στην ένωση.

Εντός της εβδομάδας θα διεξαχθούν τρία αγωνίσματα και η ομάδα που θα κερδίζει στο κάθε ένα, θα στέλνει έναν παίκτη στην ένωση. Δηλαδή, άλλοι τρεις παίκτες θα προστεθούν στη λίστα της ένωσης μαζί με τους αρχηγούς. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν μείνει οκτώ παίκτες, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεση του κοινού. Οι πέντε με τις περισσότερες ψήφους θα μπουν στην ένωση, ενώ οι άλλοι τρεις θα αποχαιρετήσουν τη Μαδαγασκάρη.

«Οι αρχηγοί αυτής της εβδομάδας θα είναι οι τελευταίοι και θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την ένωση. Στο τέλος της εβδομάδας, για να σας ενημερώσω πως θα γίνει η διαδικασία, πέντε παίκτες, οι δύο αρχηγοί και οι τρεις που θα ψηφιστούν από τις νικηφόρες ομάδες, οι οποίες θα επιλέξουν ποιους θα στείλουν στην ομάδα της ένωσης, οι πέντε αυτοί θα είναι οι σίγουροι. Οι υπόλοιποι θα τεθείτε στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Πέντε από εσάς με τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην ομάδα της ένωσης, ενώ οι τρεις θα μας αποχαιρετήσουν», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.


Nomads: Η ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα για την ένωση