Η Πατρινή Νατάσα Τάντουλα θεωρείται μία από τις ανερχόμενες fashion designers στον χώρο της μόδας από την νέα γενιά των σχεδιαστών που έχουν αναδειχθεί χάρη στο ταλέντο τους και τη διάθεση τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια μέρος από τις συλλογές της έχουν παρουσιαστεί στο 1ο και στο 2ο NGFL Show που είναι η μεγαλύτερη ίσως εκδήλωση της σύγχρονης ελληνικής μόδας. Παράλληλα, ανά σεζόν παρουσιάζει την pret a porter συλλογή της που προβάλλεται πλέον αρκετά συχνά στα μεγάλα fashion show που γίνονται στην χώρα μας. 

Η άνοδος της στο χρηματιστήριο της μόδας από την στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά αγαπούσε είναι ραγδαία και είναι χαρακτηριστικό ότι τα ρούχα της φοριούνται πλέον από αρκετές celebrities και πρόσωπα της τηλεόρασης, στις εξόδους τους, αλλά και στα events που είναι προσκεκλημένες. 

Φέτος μάλιστα τα ρούχα της επέλεξε μεταξύ άλλων η Πατρινή Χρύσα Ανδρουτσοπούλου στον διαγωνισμό Miss Earth όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα. "Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία είχαμε ελληνική συμμετοχή μετά από 9 χρόνια και η Χρύσα μας εκπροσώπησε επάξια κατακτώντας μια θέση μέσα στην δεκάδα της προτίμησης του κοινού προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική ομορφιά και μόδα" τονίζει.

"Η Χρύσα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι με ευγένεια και εξαιρετική πνευματική μόρφωση που χαίρομαι πάντα να συνεργάζομαι. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε και σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση καθώς ήταν μια ευκαιρία να προβάλουμε την ελληνική μόδα". 


Τα ρούχα της απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό. "Η pret a porter συλλογή μου απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αλλά κατά βάση στο νεανικό κοινό. Βέβαια είναι και αρκετές οι πελάτισσες οι οποίες προτιμούν τις υπηρεσίες του ατελιέ όπου οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να γίνει ακριβώς στα μέτρα τους με παραλλαγές όπου οι ίδιες επιθυμούν". 

Η ίδια όταν σχεδιάζει δεν ακολουθεί κάποιο τυποποιημένο μοτίβο. "Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να αποδίδω ένα ύφος και μια ταυτότητα στα ρούχα μου η οποία με αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό για εμένα ο πελάτης να καταλαβαίνει όταν βλέπει το ρούχο μου ότι είναι δικό μου. Ο παράγοντας ο οποίος υπολογίζω πάντα βέβαια είναι η ποιότητα των υλικών και των υφασμάτων που θα χρησιμοποιήσω". 

Η γενιά των Ελλήνων fashion designers δείχνει να είναι αρκετά ελπιδοφόρα. "Γενικά θεωρώ ότι η περίοδος που διανύουμε είναι μια περίοδος όπου η μόδα παρουσιάζει μια κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, φαντασία και αντίληψη ικανή να τους εντάξει στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά". 


Η τάση της μόδας που θα επικρατήσει την φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη. "Το φετινό χειμώνα θα επικρατήσουν τα έντονα prints, οι γυαλάδες στα υφάσματα όπως φλούο, παγιέτες και κεντήματα. Στην χρωματική παλέτα για το 2018-2019 υπάρχει πέρα των κλασικών χειμωνιάτικων χρωμάτων όπως το γκρι και το μαύρο, το ροζ παστέλ και οι αποχρώσεις του πρασίνου όπως το κυπαρισσί που είναι και ένα από τα βασιλικά χρώματα". 

Όσο για το τι σχεδιάζει αυτόν τον καιρό; "Αυτή την στιγμή, πέρα από την pret a porter συλλογή μου η οποία διατίθεται σε καταστήματα, ετοιμάζω και την πρώτη συλλογή μου από νυφικά φορέματα, σχέδια της οποίας υπάρχουν ήδη στην αγορά. Είναι ένα παραπάνω βήμα στην δουλειά μου, όπου αν αποδώσει στον βαθμό που επιθυμώ επόμενη σκέψη μου θα είναι η συμμετοχή μου στο bridal expo. Βέβαια αυτό είναι κάτι το οποίο απαιτεί αρκετή δουλειά και οργάνωση".