Κατά κοινή ομολογία το καθάρισμα της τουαλέτας είναι για τον περισσότερο κόσμο η χειρότερη δουλειά του σπιτιού. Ωστόσο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα και γι αυτό πρέπει να καθαρίζεται σωστά. Για να έχετε μια τουαλέτα που όχι μόνο δείχνει καθαρή αλλά είναι κιόλας.

Ο σωστός τρόπος καθαρισμού της τουαλέτας είναι με τη βοήθεια ενός... κατσαβιδιού, καθώς όταν καθαρίζετε την τουαλέτα σας με κλασικά πανιά υπάρχουν κάποια σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε. Έτσι η τουαλέτα σας μπορεί να δείχνει καθαρή αλλά δεν είναι στο 100% της.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1. Αφαιρέστε με τη βοήθεια του κατσαβιδιού το καπάκι της τουαλέτας και το κάθισμά της. Μόλις τα καταφέρετε έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα εκείνα τα σημεία που θέλουν πραγματικό καθάρισμα.

2. Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού, αφού το καλύψετε με ένα πανί, περάστε όλο το σημείο κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας. Κάντε το με λίγη χλωρίνη και επιμείνετε αρκετά μέχρι να καθαρίσετε εντελώς το σημείο.

3. Δεν χρειάζεται να κάνετε την παραπάνω διαδικασία κάθε φορά που καθαρίζετε το μπάνιο σας αλλά φροντίστε να το κάνετε μια φορά το μήνα ή και μια φορά στους έξι μήνες.

Πηγή: spirossoulis.com