«Να εφαρμόζεις αυτά που διδάσκεις» λέει ένα ρητό και φαίνεται πως ένας Αμερικανός πάστορας αποφάσισε να το τηρήσει κατά γράμμα.

Σε μια λειτουργία που θύμιζε Χόλιγουντ, ο πάστορας Βαρθολομαίος Ορ μιλώντας για την δεύτερη έλευση του Ιησού, αποφάσισε να μπει στην εκκλησία δεμένος με σκηνή και πετώντας στον αέρα, ρωτώντας επανειλημμένα το ακροατήριό του «είστε έτοιμοι για την επιστροφή του;».


The Flying Pastor

Με τον κόσμο να τον επευφημεί και κάποιους να γελούν μαζί του, ο πάστορας συνέχισε το κήρυγμά του με μερικά «αμήν» στο τέλος, προτού τελικά προσγειωθεί στην σκηνή.

«Ακριβώς όπως η επιστροφή του Ιησού θα είναι αναπάντεχη, η πτήση μου σήμερα το πρωί ήταν κι αυτή αναπάντεχη» είπε για την είσοδό του.

Το βίντεο της εναέριας εισόδου του έγινε viral αμέσως και βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, ο Ορ δήλωσε έκπληκτος διαπιστώνοντας πως το κήρυγμά του είχε γίνει τόσο δημοφιλές.

«Όχι, δεν περίμενα να γίνει viral. Κάποιος μου είπε ότι το έχουν δει πάνω από 250.000 άνθρωποι. Τουλάχιστον τώρα, πάρα πολύς κόσμος, έχει λάβει το μήνυμα: ‘Είσαι έτοιμος για την επιστροφή του;’» δήλωσε ο πάστορας.