Ο χώρος δεξιώσεων “Κτήμα Αγουρίδη” σε συνεργασία με επιλεγμένους Πατρινούς επιχειρηματίες, διοργανώνουν με ιδιαίτερη χαρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το

“Christmas Gathering - Charity for Agenito Paidi”.

Ένα χριστουγεννιάτικο event με βασικά στοιχεία την ευαισθησία, το γιορτινό πνεύμα και την ευδιάθετη θέληση του κόσμου να μετέχει σε μία κοινωνική δράση.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Αγουρίδη στην Θέα Πατρών το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 22.30 θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να ζωντανέψει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, καθώς μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί στον Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού Πάτρας.

Με γιορτινό διάκοσμο και θέα ολόκληρη την πόλη, σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο της Πάτρας καλούμαστε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε παιδιά, μητέρες και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τις μουσικές επιλογές υποδοχής θα επιμεληθούν:
Grand Piano: Johnny George Andriopoulos
Vocals: Demetra Theofanidi
Καθώς οι γνωστοί Djs Romanos Papanikolaou και Nicolas Lionas πρόκειται να συντονίσουν το πάρτι που πρόκειται να ακολουθήσει.
Το Talks Catering πρόκειται να φροντίσει για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του ουρανίσκου, οι οποίες θα πλαισιώνονται από αφρώδη οίνο, ποτά και cocktail.

Dress Code: Elegant
Είσοδος : 3 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Αγέννητο Παιδί Πάτρας
Τηλέφωνο επικοινωνίας - κρατήσεων: 2610590450