Τρεις παρουσιάστριες, τρεις πρωτιές για τον ΑΝΤ1 στον πίνακα τηλεθέασης. “Το Πρωινό”, “Ρουκ Ζουκ” και “Still Standing” είναι οι εκπομπές που στην διάρκεια του Νοεμβρίου κατάφεραν να πιάσουν κορυφή βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά συνεχίζει να μετρά πρωτιές και τον Νοέμβριο συγκεντρώνοντας 20% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ προηγείται με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι στη ζώνη μετάδοσής του. Ακόμη καταγράφει διαφορά 6,2 μονάδων στις γυναίκες «25-44» πετυχαίνοντας σταθερά δυναμικές επιδόσεις στα γυναικεία κοινά.

Πρώτο τον Νοέμβριο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου συγκεντρώνοντας 17,6% στο δυναμικό κοινό «18-54» και καταγράφοντας αύξηση 4 μονάδων συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, Οκτώβριο.

Τέλος, το «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού για τον μήνα Νοέμβριο με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 19,1% στο δυναμικό κοινό «18-54». Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι συνέχισε να καταγράφει ανοδική πορεία. Oι πλέον φανατικοί τηλεθεατές του είναι άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, στους άνδρες ηλικίας «18-24» το «ROUK ZOUK» καταγράφει κατά μέσο όρο 30% ενώ στο ανδρικό κοινό των ηλικιών «25-44» σημειώνει 25% κατά μέσο όρο.