Κάποιες από τις διάσημες κυρίες της showbiz επέλεξε για το εορταστικό εξώφυλλό του το περιοδικό «The Hollywood Reporter». Οι Glenn Close, Lady Gaga, Kathryn Hahn, Nicole Kidman, Regina King και Rachel Weisz ντυμένες στα κόκκινα συζητούν για το πόσο έχει αλλάξει το Hollywood.

Οι διάσημες ηθοποιοί απαντούν στην ερώτηση για την δική τους #MeToo στιγμή.


«Ένιωθα τις διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις αμοιβές μεταξύ ανδρών και γυναικών συναδέλφων», εξομολογείται η Regina King. 


«Το γνώριζα και έλεγα, ναι οκ, αλλά εστιάζω στη δουλειά. Όταν ξεκίνησα στη μουσική βιομηχανία ήμουν μόλις 19 χρονών η πιο συνηθισμένη πρακτική για κάποια που έμπαινε για πρώτη φορά σε στούντιο ήταν να την παρενοχλήσουν» εξομολογείται η Lady Gaga.

«Μακάρι να είχα μιλήσει νωρίτερα. Έχω μιλήσει γι αυτό πολλές φορές. Με έχουν προσβάλει πολλές φορές όταν ήμουν νέα. Υπήρχε ένα "αγορίστικο" κλαμπ που δεν ήθελε να χάσει την "κυριαρχία" του άρα το να σε προστατέψουν σήμαινε ότι έχαναν μέρος της δύναμής τους. Δεν πρόκειται για απόδοση δικαιοσύνης αλλά διαλόγου που θα εξαλείψει ουσιαστικά όλα αυτά. Αυτός είναι και ο ρόλος ενός τέτοιου κινήματος». 


«Το να μοιράζεσαι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικό» τόνισε η Nicole Kidman. «Όταν δουλεύω με νεαρές ηθοποιούς τους λέω να με ρωτήσουν ότι θέλουν να τους απαντήσω. Για αμοιβές, συμβουλές οτιδήποτε χρειαστείτε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω μία συμβουλή την οποία κρατάτε ή πετάτε.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες. Όταν είσαι νέος στην βιομηχανία και ξεκινάς προσπαθείς να είσαι καλός και υπάκουος. Αλλά είναι τόσο ωραίο να έχεις μερικούς ανθρώπους να σου λένε, "έλα να μας ρωτήσεις, έχουμε εμπειρία και είμαστε πρόθυμοι να την μοιραστούμε μαζί σου"».


«Πραγματικά σκέφτομαι όλες της νέες ηθοποιούς που νιώθουν δυναμικές» λέει η Rachel Weisz. «Έχω μεγάλο πρόβλημα με την ιδέα των "δυνατών γυναικών". Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουν μύες ή δύναμη; Κανένας δεν το λέει αυτό σε έναν άνδρα. Αλλά θέλω τα νέα κορίτσια να μεγαλώνουν βλέποντας ιστορίες με γυναίκες που κατακτούν κεντρικούς ρόλους. Δεν είναι απλά διακοσμητικές. Οι γυναίκες πρέπει να μιλούν μεταξύ τους ειδικά για θέματα παρενόχλησης».


«Μπορούμε παρακαλώ να μην φοράμε τα παντελόνια μας;» αστειεύτηκε η Kathryn Hahn κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της (ναι χωρίς παντελόνι) φορώντας μόνο ένα μίνι tuxedo φόρεμα στην «παραδοσιακή» ετήσια στρογγυλή τράπεζα του περιοδικού.