Οι φήμες δεν έχουν τέλος για τον Leonardo DiCaprio και την Camila Morrone, που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο.

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Leonardo DiCaprio δήλωσε πως ο ηθοποιός είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Camila Morrone.

Τον Αύγουστο, το Us Weekly, μετέδωσε πάλι την είδηση επικαλούμενο πηγή κοντά στο ζευγάρι που ισχυρίστηκε πως ο 44χρονος ηθοποιός και το 21χρονο μοντέλο είναι ερωτευμένοι και σκέφτονται να αρραβωνιαστούν.

Δυο εβδομάδες πριν υπήρξε ανησυχία πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, καθώς η Morrone δεν παραβρέθηκε στο πάρτι για τα γενέθλια του DiCaprio στο Μπέβερλι Χιλς. Αλλά οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί αυτή την εβδομάδα σε μια πιτσαρία στο Λος Άντζελες.

O Leonardo DiCaprio φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και μια ζακέτα με σηκωμένο τον γιακά, το παγκόσμιο σύμβολο του «άντρα έτοιμου να δεσμευτεί». Στις 18 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί, φεύγοντας από το σπίτι της Morrone στο Λος Άντζελες.