Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Κυριακή, στο ξενοδοχείο ‘’Αστήρ’’ της πόλης μας, το 21ο Forum Ανάπτυξης, που οργανώνει κάθε χρόνο, η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα ‘’Σύμβουλος Επιχειρήσεων’’ [Διευθυντής: Παναγιώτης Γιαλένιος], με κεντρικό θέμα: ‘’Ο δικός μας Αναπροσανατολισμός’’.

Στο πλαίσιο της διήμερης αυτής διοργάνωσης, ο Οργανισμός της Πολυφωνικής, μετείχε με δίωρη Συνεδρία και με θέμα: ‘’ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ’’, που δημιούργησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ακροατήριο της Συνεδρίας, αφού αφορούσε στον Πολιτισμό της πόλης μας, ενώ στο πάνελ των ομιλητών εκλήθησαν και παρουσίασαν τις σκέψεις και τις απόψεις τους οι συμπολίτες: Δημήτρης Πεφάνης [τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΠΑΠ- Αντιδήμαρχος], Βικτωρία Αγγελοπούλου [τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΠΑΠ], Αλέξης Σκαρμέας [τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού] και Αντώνης Σκιαθάς
[τ. Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Πατρέων], που στο παρελθόν διαχειρίστηκαν τα Πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Πατρέων.

Η ολοκλήρωση των απόψεων, έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Λυκειάρχη Γιάννη Κόττορο, ενώ το συντονισμό της Συνεδρίας είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής, Μο Σταύρος Σολωμός. Χαιρετισμό και σχετική τοποθέτηση, απηύθυνε και ο σημερινός Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος.

Η Συνεδρία έκλεισε με μικρή συναυλία του Ορχηστρικού Σχήματος ‘’VIBRATO’’ του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αθανασακόπουλου και με τη συμμετοχή των καθηγητών του Ωδείου της Πολυφωνικής, Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά, αλλά και του κοντραμπασίστα Βιλλέν Καραπετιάν [καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Πατρών].