Ως έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα χαρακτηρίζει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Αθηνά Τραχήλη την διήμερη επίσκεψη στην Πάτρα του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Απόστολο Ανδρέα.

«Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε τέσσερις μήνες, που ο Πρόεδρος μας έρχεται στην Αχαΐα και το γεγονός αυτό δείχνει το σταθερό του ενδιαφέρον για την περιοχή μας. Μια περιοχή που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει πληγεί σημαντικά απ’ τις λαθεμένες επιλογές και δυστοκίες της σημερινής κυβέρνησης και παρουσιάζει εικόνα υστέρησης και εγκατάλειψης», αναφέρει σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.

Επιπλέον, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι «η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη σηματοδοτεί και το ειδικό πολιτικό βάρος που το κόμμα μας δίνει στην Αχαΐα ενόψει των επόμενων εκλογών, εθνικών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών. Η Αχαΐα επενδύει, προσβλέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό δεν είναι μια πολιτική εκτίμηση αλλά μια παγιωμένη πραγματικότητα που συναντά κανείς καθημερινά σε κάθε επαφή με τους πολίτες».

Να σημειωθεί ότι κ. Τραχήλη πρόσφατα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σ’ εκδήλωση στο Ινστιτούτο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στην Αθήνα όπου ήταν ομιλήτρια με θέμα την ευζωία των ζώων συντροφιάς και την διαχείριση των αδέσποτων.