Το Acera cafe-open kitchen bar σερβίρει πρωινό γεύμα στην Πάτρα, για να ξεκινήσουμε απολαυστικά την ημέρα μας!

Το πρωινό στο αγαπημένο μας all day γίνεται νόστιμη ιεροτελεστία! Ιδίως τις Κυριακές όπου στρώνεται σε μπουφέ και αλλάζει τα δεδομένα μας.

Αλμυρές και γλυκές γεύσεις δίνουν το έναυσμα για ένα γευστικό breakfast σε χαλαρούς ρυθμούς, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Ο Kυριακάτικος μπουφές στο Acera cafe-open kitchen bar περιλαμβάνει φρέσκες καθημερινές δημιουργίες της κουζίνας του, με προσεγμένα υλικά ανώτερης ποιότητας. Σερβίρεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, σε όλους τους χώρους του καταστήματος.


Μία ποικιλία από φρεσκοψημένα ψωμιά, κρουασάν, κέικ, τσουρέκια, κουλουράκια μας περιμένουν για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Αλλά δεν τελειώσαμε… Oμελέτες, λουκάνικα, τυριά, αλλαντικά, pancakes, βάφλες, γιαούρτι με δημητριακά και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε για ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό. Τα πιάτα του breakfast μπουφέ κοστίζουν 5 ευρώ το άτομο και μπορούν να δοκιμάσουν τα πάντα!

Την παράσταση κλέβει το παραδοσιακό ρυζόγαλο, μια αγαπημένη και άκρως σπιτική γεύση, αφού μας θυμίζει «μαμά»!

Το Κυριακάτικο πρωινό - μπουφέ στο αγαπημένο μας στέκι αποτελεί μια ξεχωριστή απολαυστική εμπειρία που μας βάζει σε ένα νόστιμο mood.

Acera cafe-open kitchen bar για ένα γευστικό ξεκίνημα...


Ο Κυριακάτικος μπουφές πρωινού στο Acera cafe - open kitchen bar