Στην Πάτρα βρίσκεται από την Τετάρτη η Εθνική ομάδα Ανδρών για τον αγώνα που θα δώσει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με την ομάδα της Γερμανίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο "Δ. Τόφαλος" και ήδη η Πάτρα βρίσκεται σε ρυθμούς Εθνικής Ελλάδος, με τους Πατρινούς φιλάθλους να ζητούν μία θέση για να δουν από κοντά τους διεθνείς μας, καθώς η διάθεση των εισιτηρίων είναι ανάρπαστη και τα "μαγικά" χαρτάκια είναι κοντά στο να εξαντληθούν. 

Στο μεταξύ η ομάδα της Εθνικής Γερμανίας έφτασε και αυτή στην Πάτρα, δύο μέρες πριν από τον αγώνα, έτσι ώστε οι διεθνείς της να ετοιμαστούν και αυτοί κατάλληλα  για το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλο.

Την Πέμπτη στις 18:30 το απόγευμα, στο "Δ. Τόφαλος", ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μαζί με δύο διεθνείς, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την αναμέτρηση των δύο αήττητων ομάδων του ομίλου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Media Day, οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι τεχνικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας από κοντά και να καταγράψουν όλες αυτές τις στιγμές πριν από το μεγάλο παιχνίδι. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γήπεδο με βάση την κίνηση των εισιτηρίων αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο, με την Πάτρα να "αγκαλιάζει" για ακόμα μία φορά την Εθνική ομάδα, δείχνοντας ότι "διψάει" για μεγάλα παιχνίδια και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από την ΕΡΤ.