Οι Σοροπτιμίστριες της Πάτρας θα γιορτάσουν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα 30α γενέθλια του Ομίλου με ένα ιδιαίτερο και μελωδικό τρόπο.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 8μμ, διοργανώνουν μουσική εκδήλωση στη Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών, Ρ. Φεραίου 7, στην Πάτρα. Ο Ανδρέας Κότσιφας στο πιάνο και οι Λ. Γερονίκου, Ν. Παπακώστας, Δ. Δημόπουλος, Ε. Καρμπόνε θα αναλάβουν να ταξιδέψουν με τις νότες τους όσους επιλέξουν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη βραδιά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Make-a-wish Ελλάδας για την πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού, καθώς το να χαρίζει κάποιος χαρά και ελπίδα σε ένα παιδί είναι έμπρακτος τρόπος εορτασμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και το χαμόγελο ενός παιδιού θα είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια των «Δανιηλίδων».

Το Make-a-wish Ελλάδας εκπληρώνει την πιο βαθιά επιθυμία παιδιών 3-18 ετών που αντιμετωπίζουν μία κρίσιμη για τη ζωή τους ασθένεια. Από την ίδρυσή του, το 1997, έως σήμερα, έχει κάνει πραγματικότητα περισσότερα από 2.060 παιδικά όνειρα, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους. Αξίζει να επισημανθεί, ότι δεν τους κάνουν ένα δώρο, ούτε τους οργανώνουν απλά ένα πάρτι, διοργανώνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία που μένει αξέχαστη στο παιδί και το πείθει πως όλα μπορούν να συμβούν.

Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, από τον Ιανουάριο 2018 έως σήμερα έχουν δεχθεί 312 αιτήματα και έχουν εκπληρώσει 215 ευχές παιδιών.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών είναι περήφανος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια καθώς, πιστός στα σοροπτιμιστικά ιδεώδη, στέκεται δίπλα στο Make- A-Wish, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων.