Η Kartmania, η πίστα έξω από την Πάτρα, στο ύψος των Βραχνεΐκων, είναι γνωστό ότι για την αχαϊκή πρωτεύουσα αποτελεί την κυψέλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το βασικό στέκι αυτών που λατρεύουν τα γκάζια και την ταχύτητα. 

Την περασμένη Κυριακή, είχε την τιμητική της, καθώς φιλοξενούσε έναν από τους καλύτερους και σημαντικότερους αγώνες drift race, με πάνω από 50 συμμετοχές. 

Οι οδηγοί που πήραν μέρος έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους και ενθουσίασαν με τα κόλπα και τις φιγούρες τους, τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα. Είχε αρκετό θέαμα, εντυπωσιακές κούρσες και πολύ γκάζι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα Kartmania γέμισε κόσμο, ενώ ο αγώνας έγινε μέσα στη βροχή, χωρίς αυτό να πτοεί τους οδηγούς, αλλά ούτε και τους θεατές που έχοντας τις ομπρέλες τους μαζί, απόλαυσαν το θέαμα. 



TrackDay KartMania Highlights DRIFT SHOW Rally Track Day Patra | MarketNetgr

Οι νικητές πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα την επιτυχία τους, ενώ οι διοργανωτές φρόντισαν να έχουν δώρα και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τον κόσμο. 

Σε γενικές γραμμές έγινε μία αρκετά καλή διοργάνωση, που έδειξε ότι η Πάτρα διαθέτει πολλούς και καλούς οδηγούς drift και απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η πίστα kartmania έχει βοηθήσει στην ανάδειξη της ποιότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της περιοχής μας. 



TrackDay LIVE KartMania Patras Street Racing DRIFT SHOW Rally Track Day | MarketNetgr

Οι φωτογραφίες είναι του Κωνσταντίνου Σαρακίνη, τα βίντεο από τον George Sinogeorgo.