Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 25ης Νοεμβρίου, με τον Γιώργο Καρανίκα να εκλέγεται στη θέση του προέδρου.

Το εντυπωσιακό κατά τη διαδικασία εκλογής των μέλων στις θέσεις της διοίκησης είναι ότι υπήρξε απόλυτη ομοφωνία με 23 στους 23 ψήφους για το κάθε μέλος του προεδρείου, γεγονός που σημείωσε και ο κ. Καρανίκας.

Αναφερόμενος, ο κ. Καρανίκας στην εκλογή του νέου Προεδρείου τόνισε: «Μια νέα ημέρα ξεκινάει για την ΕΣΕΕ. Οι συστηματικές προσπάθειες και οι κοινοί αγώνες όλων μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αποτελεσματική προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας υπερβαίνει τις όποιες προσωπικές διαφορές δημιουργούνται στην πορεία προς τις εκλογές της ΕΣΕΕ.

Κατανοήσαμε ότι η εποχή επιβάλλει έναν τύπο συνδικαλισμού που θα στηρίζεται στην συλλογική αντίληψη. Η ενότητα επιτεύχθηκε στην πράξη με την εκλογή του νέου Προεδρείου, όπου –σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία- το σύνολο των αξιωμάτων κατανεμήθηκε με 23 ναι στις 23 ψήφους.

Η ΕΣΕΕ είναι η έκφραση της βούλησης των εμπόρων να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για το σύνολο του κλάδου. Και αυτό θα το διεκδικήσουμε όλοι μαζί!»

Το νέο ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ

ΑΝ / ΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

ΑΝ / ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

Μέλη διοικητικού συμβουλίου

ΕΥΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ

ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ