Το όνομά τους είναι "Hell's Angels" και μπορεί να προέρχονται από την... κόλαση, όμως η πράξη που αποφάσισαν να υλοποιήσουν εν όψει των ημερών, είναι αγγελική. 

Ο λόγος για 10 περίπου φίλους που έχουν κοινή αγάπη τις μηχανές μεγάλου κυβισμού. Οι φίλοι αυτοί συγκρότησαν ένα κλαμπ τους "Hells Angels" που έχει σαν σκοπό την ανάδειξη της λατρείας τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, καθώς προχωρούν και σε άλλες δράσεις. Έτσι, εν όψει των γιορτινών ημερών που έρχονται και τα μηνύματα της αγάπης, της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης που χρειάζεται να διακατέχουν όλους μας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κοινωνικού Οργανισμού για τις άπορες οικογένειες. 

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου απευθύνουν κάλεσμα στους συμπολίτες της Πάτρας, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου η πρωτοβουλία τους να πετύχει το σκοπό της και να βοηθήσει όλες αυτές τις οικογένειες που ενισχύει ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων. 

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου και θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί, κρατώντας μέχρι τις 20:30 το βράδυ. Την προσπάθεια αυτή πρόκειται να ενισχύουν και άλλες λέσχες της Πάτρας με φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είναι μια πρωτοβουλία που γίνεται με την άδεια και την αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Τα είδη που ζητούν τα μέλη της Λέσχης από τους συμπολίτες προέκυψαν μετά από μίνι έρευνα που έκαναν σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν. 


Όπως έχουν αναρτήσει στην σελίδα τους στο facebook στην "Support 81 Patras Greece" είναι τα εξής:

- Γάλα εβαπορέ

- Αλάτι, μπαχαρικά

- Αλεύρι

- Λάδι

- Ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά

- Τοματοχυμοί

- Βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα

- Κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδες, χυμοί

- Άνθος αραβοσίτου, πουρές

- Πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος, οδοντόβουρτσες κ.α.

- Προϊόντα καθαρισμού, καθαριστικά, απολυμαντικά γενικής χρίσεως, μαλακτικό ρούχων,χλωρίνη κλπ.

- Χαρτικά, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων κ.α.