Χαίρεται πάντα τη δουλειά του, ό,τι και να κάνει, παρά την κούραση και την έλλειψη ελεύθερου χρόνου.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά για το μιούζικαλ, το οποίο κάνει για πρώτη φορά στα χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας του. Αναφέρεται στη συνεργασία του με τα παιδιά και τι εισπράττει από αυτά!

-Στην Ελλάδα ανεβαίνουν μιούζικαλ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα,  κάτι  που έρχεται σε αντίθεση με τα δεδομένα του εξωτερικού.

«Εμείς και τα παιδιά είμαστε με το δάσκαλο και δουλεύουμε πριν από το Πάσχα, έχουμε «φάει» πάρα πολλές εργατοώρες. Έφυγα για περιοδεία το καλοκαίρι και στα κενά ερχόμουν και δούλευα.  Επίσης μέσα στα ξενοδοχεία που έμενα τραγούδαγα συνέχεια. Πραγματική χαίρομαι το  κάνω,  είν πολύ     δύσκολο εγχείρημα αυτό για όλους μας. Είναι όλες επαγγελματίες έμπειροι, όχι τόσο τα μικρά παιδιά, τα οποία είναι εξαιρετικά, όπως και   τα μεγαλύτερα που στελεχώνουν την παράσταση, είναι το είσοδο τους.

-Τι παίρνεις παίζοντας με μικρά παιδιά;

Καταρχάς παίρνω την ενέργεια του, την αγάπη τους και την παιδική φαντασία τους.

- Είναι εύκολοι συνεργάτες τα παιδιά στη σκηνή;

«Πανεύκολα και γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τουδ, αντιλαμβάνονται αυτό που συμβαίνει και το χαίρομαι πάρα πολύ. Από μια μεριά τα ζηλεύω, γιατί ενώ είναι πολύ σκληροί επαγγελματίες, από την άλλη το έχουν δει όλο σαν παιχνίδι. Εκεί που παίζουν, ξαφνικά τραγουδάνε, αυτό που δεν μπορώ να κάνω εγώ, γιατί χρειάζομαι προσπάθεια, κι αυτά το κάνουν έτσι, για πλάκα, για αστείο και το απολαμβάνουν. Το ζηλεύω αυτό που κάνουν», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ.