Τα παιδιά από την Πάτρα σάρωσαν στο "Ρουκ Ζουκ"! 

Ο λόγος για πέντε Πατρινούς αρκετά γνωστούς στη νεολαία και στο χώρο της διασκέδασης που πήγαν να διαγωνιστούν στο τηλεπαιχνίδι του ANT1, καταφέρνοντας να ξεσηκώσουν το στούντιο με την τρέλα και το χιούμορ τους. 

Η ομάδα του Abraco, μετατράπηκε για τις ανάγκες του τηλεπαιχνιδιού σε "Γκινιαδόροι" και αποτελούμενη από τους Σωτήρη Πολυζώη, Διονύση Μέρτικα, Αλέξανδρο Ευαγγέλου, Κωνσταντίνο Φούφουλα και Πέτρο Μέρτικα (από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία εξωφύλλου), κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις ομάδες συνεχόμενα, παίζοντας δηλαδή για πέντε σερί τηλεοπτικές εκπομπές. 

Αποκλείστηκαν από την πέμπτη ομάδα, αφού έτσι και αλλιώς θα σταματούσαν, σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού που είναι συγκεκριμένοι. Οι "Γκινιαδόροι" της Πάτρας αποδείχτηκαν αρκετά γρήγοροι και εύστοχοι στο παιχνίδι, ενώ έδειξαν ότι έχουν αρκετή "χημεία" μεταξύ τους, αποτέλεσμα προφανώς της πολύχρονης γνωριμίας τους, αλλά και των πολλών ετών που εργάζονται μαζί στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας. 


Δείτε το βίντεο:

Οι Πατρινοί ενθουσίασαν, με την παρουσία τους και τη διάθεση που έδειξαν κατά τη διάρκεια των εκπομπών, τη Ζέτα Μακρυπούλια που δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα μαζί τους και να δίνει "πάσες" για ατάκες που αξιοποιούσαν και με το παραπάνω οι πέντε φίλοι.

Οι "Γκινιαδόροι", πέρα από το ότι έδειξαν το πόσο καλή ομάδα είναι, κράτησαν με τις απαντήσεις τους το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ιδιαίτερα των Πατρινών που επειδή τους γνωρίζουν καλά και ξέρουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα που έχουν, έμειναν κολλημένοι αυτές τις ημέρες (από τις 22 έως και τις 27 Νοεμβρίου) στις οθόνες τους για να τους δουν. 

Οι ίδιοι πάντως πέρασαν αρκετά καλά και δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την εμπειρία που έζησαν.