"Είναι γνωστό ότι η παράταξη της ΔΗΚΙΟ στο οικονομικό επιμελητήριο της Ελλάδας αρκετές φορές «μπερδεύει» την δράση της στο φορέα με την κομματική της εξάρτηση.

Αυτό όμως που συνέβη στην Πάτρα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική διοίκηση του ΟΕΕ στα πλαίσια του FORUM ανάπτυξης 2018, ξεπερνά κάθε όριο.

Η συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους κομμάτων, που επανειλημμένα με επιτυχία έχει διοργανώσει το τοπικό παράρτημα του ΟΕΕ, μετατράπηκε αυτήν τη φορά από την ΔΗΚΙΟ σε κομματική φιέστα της ΝΔ.

Στην διάρκεια της συζήτησης σε ρόλο κλακαδόρων, βουλευτές πρώην και νυν καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ, λειτούργησαν σαν να ήταν σε κομματική εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος τους.

Δεν έλειψαν και οι «φερτοί» οπαδοί του πιο πάνω κόμματος που σχεδόν προπηλάκιζαν λεκτικά προσκεκλημένους ομιλητές κομμάτων και έκαναν «αβάντα» στον εκλεκτό τους κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο παρευρισκόμενος στην συζήτηση πρόεδρος του 10ου Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ κ. Κουτρουμάνης, προφανώς εκτελώντας κομματική εντολή, παρακολουθούσε απαθής τα δρώμενα.

Η παράταξη της ΔΗΚΙΟ που διοικεί το τοπικό παράρτημα του ΟΕΕ, φέρει ακέραια την ευθύνη για την απαξίωση του θεσμικού ρόλου του φορέα και την μετατροπή του σε παράρτημα της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας".