Ήταν μια συνάντηση που είχε αρκετό ενδιαφέρον και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο από την ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ακράτα. 

Μιλάμε για την συνάντηση moto and cars που έγινε στο πάρκινγκ απέναντι από στην κεντρική πλατεία της παραλίας της Ακράτας, σε ένα event που διοργάνωσαν νέα παιδιά για την νεολαία της περιοχής τους και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Το απόγευμα του Σαββάτου η πλατεία της παραλίας της Ακράτας έγινε τόπος συνάντησης για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε μία υπαίθρια έκθεση που συγκέντρωσε δεκάδες αυτοκίνητα, μηχανές και μηχανάκια, διαφόρων εταιριών και ποικίλων μοντέλων, τα οποία έκαναν αίσθηση στους επισκέπτες της εκδήλωσης. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες - φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Ακράτα, από την Αιγείρα, από το Ξυλόκαστρο, από το Κιάτο, από την Αιγιάλεια, αλλά και από την Πάτρα, ενώ πέρα από τα οχήματα και τα γκάζια κυριάρχησε η μουσική, το κέφι και η καλή διάθεση.

Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της έκθεσης ήταν νέα παιδιά που έδειξαν με τη συνάντηση αυτή ότι ξέρουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ξεχωριστές και καινοτόμες, κάνοντας δράσεις που συντελούν στο καλό της περιοχής τους, δείχνοντας ότι η περιφέρεια έχει ζωντάνια και ζωή. 

Ο φωτογραφικός φακός του patrasevents.gr βρέθηκε στη συνάντηση και αποτύπωσε τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης αυτής.