Πριν μερικές εβδομάδες, στην εκπομπή Happy Day, η ομάδα της εκπομπής, ύστερα από ένα βίντεο με δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε την εξωτερική της εμφάνιση, παρομοιάζοντάς τη, μάλιστα, με εκείνη της Κατερίνας Ζαρίφη. Μέχρι στιγμής δεν είχε απαντήσει επίσημα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, απαντά για πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε.

«Τη θέση που πήραν ο Θοδωρής αλλά και ο Παύλος πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν τη γνώριζα εκ των προτέρων. Και εννοείται πως δεν τους έβαλα εγώ να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο καθένας τοποθετήθηκε έτσι όπως πίστευε. Είναι δύο άνθρωποι που με αγαπούν πολύ, ό,τι ειπώθηκε το πήραν προσωπικά και έπραξαν όπως εκείνοι έκριναν. Όταν κατάλαβα την έκταση που είχε αρχίσει να παίρνει, έκανα ένα βίντεο στο YouTube -μιλώντας στους ανθρώπους που με ακολουθούν και όχι απαντώντας- με σκοπό να το δημοσιεύσω, αλλά δεν το ανέβασα ποτέ. Και δεν το ανέβασα γιατί όλο αυτό πήρε άλλη διάσταση, ύστερα από το εξώδικο που έστειλε ο Θοδωρής στον Δημήτρη Παπανώτα. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση η συγκεκριμένη ιστορία. Προσωπικά, δεν παρεξηγήθηκα.

Το ότι έχω πάρει κάποια κιλά είναι αυταπόδεικτο. Είμαι εξαιρετικά ενεργή μέσα από τα social media, αλλά και μέσα στο κανάλι μου στο YouTube – εδώ και ένα χρόνο με βλέπετε άβαφη, αχτένιστη, ακόμα και με μαγιό. Η εικόνα μου είναι πολύ ξεκάθαρη. Όταν έγινε όλο αυτό, ένας άνθρωπος από το προσωπικό μου περιβάλλον με ρώτησε “Γιατί δεν βγαίνεις να πεις τον λόγο που έχεις πάρει κιλά;” και του απάντησα ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα είναι σαν να απολογούμαι γι’ αυτό – κάτι που αισθάνομαι ότι δεν οφείλω! Για να το ξεκαθαρίσω, δεν είναι κακό κάποιος να το παρατηρήσει και το υπογραμμίσει. 

Άλλωστε είναι ένα γεγονός. Το λάθος για μένα είναι ο χλευασμός, τα γελάκια και η ειρωνεία. Το θέμα είναι το μήνυμα που περνάμε προς τα έξω, όταν χλευάζουμε μια γυναίκα για τα κιλά της. Όχι για μένα. Για το κορίτσι που ίσως ακούσει αυτό το σχόλιο και περάσει τη μέρα της τρώγοντας μόνο ένα μήλο. 

Και αν με ρωτάς, θα σου πω ότι αυτό που έγινε ήταν πολύ πιο προσβλητικό για την Κατερίνα Ζαρίφη παρά για μένα. Είναι εξαιρετικά άστοχο να θεωρεί κάποιος ότι μπορεί να με προσβάλει παρομοιάζοντάς με με την Κατερίνα, μία από τις πιο υπέροχες, γενναιόδωρες, χαρισματικές και θηλυκές γυναίκες που ξέρω. Για να δούμε… αν πάρω μερικά κιλά ακόμα, μπορεί να με συγκρίνουν και με την Oprah!».