“Reverse Dramaturgy”
Από τη σχέση στην ατομικότητα και πάλι πίσω. 

Stage Performance Workshop by LFacting.

• Ημερομηνίες / Ώρες:
7/12, ώρα 7-11 μ.μ.
8/12, ώρα 3-7 μ.μ. 
9/12, ώρα 3-7 μ.μ.
• Χώρος: Dansarte, Πάτρα 
• Κόστος : 70€ 
* Για όσους/ες έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε κάποιο LFacting Workshop, η τιμή είναι 60€. 

Την Κυριακή 9/12 θα λάβει χώρα μία παρουσίαση-performance στο Dansarte ανοιχτή για το κοινό. Τα έσοδα θα μοιραστούν στους performers. Προτεινόμενη συνεισφορά 5€. 

Μια άσκηση ελευθερίας της έκφρασης και κατάργησης των comfort zones, και μία εργασία για την αποκάλυψη του χαρακτήρα μέσα από τη σκηνική σχέση. 
Μία αντίστροφη δραματουργική προσέγγιση, όπου αντί ο performer να εμπλακεί στη σκηνική σχέση με τα χαρακτηριστικά που προτείνει η συνθήκη και να ντυθεί τις φόρμες που προτείνει η λογική της αυτο-σκηνοθεσίας, καλείται να εμπλακεί στη σχέση ολόγυμνος και καθαρός από προαποφασισμένα χαρακτηριστικά και συμπεριφορικά συστατικά και εκφραστικά patterns, ώστε να γίνει μάρτυρας της ίδιας του της αποκάλυψης. 
Μιας αποκάλυψης που θα τον «ντύσει» με όσα προτείνει η ανάγκη. 

Το Workshop είναι ανοιχτό σε ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς, ποιητές, τραγουδιστές.

* Μπορούν να λάβουν μέρος και άνθρωποι που δεν σχετίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο με την τέχνη, αρκεί να έχουν παρακολουθήσει ξανά στο παρελθόν κάποιο LFacting workshop. 

Δήλωση συμμετοχής στο [email protected]
Παρακαλώ, γράψτε ονοματεπώνυμο, fb profile - αν υπάρχει - για πιο άμεση διαδικτυακή επικοινωνία, ηλικία, ιδιότητα, και το λόγο για τον οποίο θέλετε μα συμμετάσχετε σε αυτό το Workshop. Πώς σχετίζεται με τη δουλειά και το όραμά σας;