Αρκετά καλά τα πήγε ο Πατρινός ποδηλάτης του moutain bike Νίκος Ανδρέοπουλος, σε έναν παράξενο αγώνα που έγινε σε τεχνητή πίστα και όχι σε φυσικό περιβάλλον.

Μιλάμε για τον αγώνα του xc short track στον Γέρακα όπου ο Νίκος Ανδρεόπουλος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, γεγονός που δείχνει ότι είχε μία αρκετά καλή επίδοση που τον αφήνει ικανοποιημένο.

Η πίστα ήταν αρκετά δύσκολη και είχε πολλές ιδιαιτερότητες, όμως, παρόλα αυτά οι αθλητές που συμμετείχαν έδειξαν την αξία τους, με τους περισσότερους από αυτούς να τερματίζουν λασπωμένοι. 

"Συγχαίρω όλους όσοι έδωσαν αυτή τη δύσκολη μάχη σήμερα, αλλά φυσικά και τη διοργάνωση του αγώνα που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες μας έδωσαν έναν άρτιο αγώνα. Ευχαριστώ θερμά τους φίλους, αλλά και τους θεατές για την εμψύχωση που μου έδωσαν" αναφέρει σε ανάρτησή του ο αθλητής. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι διακρίσεις στο συγκεκριμένο αγώνα είχαν και δύο δικοί του αθλητές, δύο παιδιά που προπονεί. Ο Μάνος Πρεβόλης που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία παίδων και ο Γιάννης Μπακοθανάσης που πήρε την πρώτη θέση της κατηγορίας 50+ δείχνοντας ήδη πολύ βελτιωμένος από το νέο προπονητικό πλάνο που του έχει βάλει ο Νίκος Ανδρεόπουλος.