Τη ζωή της έχασε από τα χέρια ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι, μία 86χρονη γυναίκα στα Καμίνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία αναφέρουν ότι οι αιτίες θανάτου της γυναίκας είναι οι «βαριές κακώσεις θώρακος», οι οποίες προήλθαν από τις κλωτσιές και τις μπουνιές που της έδωσαν οι τρεις δράστες για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Από τα χτυπήματα προκλήθηκε και εσωτερική αιμορραγία, με την 86χρονη να υφίσταται και δύο εμφράγματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ληστές είχαν μαζί τους και «ειδικό ιμάντα φίμωσης» τον οποίο φαίνεται ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για να δέσουν την άτυχη γυναίκα.

Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν, όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.