Το έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια τα μέλη της Λέσχης του Vespa Club Αχαΐας.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μπαίνοντας στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο, τα μέλη του κλαμπ ντύνονται Αϊ Βασίληδες, καβαλούν τις αγαπημένες τους βέσπες και πραγματοποιούν μία βόλτα στο κέντρο της Πάτρας και στις συνοικίες της, σκορπίζοντας το άρωμα των Χριστουγέννων και δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα από όπου και αν περνάνε. 

Μία βόλτα που έχει έναν φιλανθρωπικό σκοπό και ταυτίζεται με το μήνυμα της μεγάλης αυτής γιορτής. Μιλάμε ασφαλώς για το Charity Ride που φέτος θα γίνει την Κυριακή στις 9 Δεκεμβρίου.

Το event αυτό πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και ο στόχος του για την φετινή χρονιά είναι να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ. 

Πρόκειται για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων που αποτελεί ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο από το κράτος, έχοντας πίσω του μεγάλη ιστορία καθώς έχει ιδρυθεί από το 1937. 

Το κόστος της συμμετοχής είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό μπάνερ βέσπας και ένα αυτοκόλλητο. Για να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Vespa Club Achaias στο facebook.