Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα που έδωσε στα Σπάτα, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.

Η Πατρινή ομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τον Αήττητο, αφήνοντας έτσι βαθμούς στα Σπάτα και προσγειώνοντας μετά τη νίκη που είχε πάρει στο ματς με τον Ηρακλή, τους οπαδούς της. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 13' με τον Ελευθεριάδη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 51' με τον παλιό γνώριμο της Πατρινής ομάδας, τον Μαρουκάκη.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά καλά στο α' μέρος της αναμέτρησης που είχαν και την ευκαιρία να καθαρίσουν και τον αγώνα, όμως στην επανάληψη, με το γκολ που δέχτηκαν στην αρχή του β΄ μέρους, αιφνιδιάστηκαν και παρά την πίεση που προσπάθησαν να δείξουν στη συνέχεια για να πάρουν τη νίκη, δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Έτσι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό "διπλό" εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και να προχωρούσαν σε μία δυναμική αντεπίθεση για τη διεκδίκηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Μάγκας (46’ Κασνέτσης), Χριστοφιλέας, Ηρακλής (78’ Βούκοβιτς), Γροντής (71’ Νικλιτσιώτης), Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Κολλαράς, Χαντί, Ματσούκας, Μαρουκάκης.

Παναχαϊκή: Σούλης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Φουρλάνος (64’ Αργυρόπουλος), Πλέγας (83’ Ντάσιος), Κολ (61’ Κυνηγόπουλος), Μαυριάς, Ελευθεριάδης.