Τα αστέρια της Segafredo Virtus Bologna, της Ιταλικής ομάδας που έχει έρθει στην Πάτρα για τον αγώνα που θα γίνει σήμερα το απόγευμα (19:30) στο "Δ. Τόφαλος" με τον Προμηθέα, τήρησαν την υπόσχεση τους! 

Έκαναν το πρωί της Τρίτης, παραμονή του αγώνα, την βόλτα τους στο κέντρο της Πάτρας, δίνοντας τον δικό τους τόνο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και φυσικά απόλαυσαν τον καφέ τους, στο Acera.

Οι παίκτες της Bologna είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από το άγχος του πρωταθλητισμού, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Προμηθέα σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. 


Το Acera έχει κάτι από την κομψότητα και την φινέτσα των ιταλικών καφέ και οι παίκτες της Bologna το διαπίστωσαν αυτό από κοντά, πίνοντας αυθεντικούς espresso που τους έκαναν να νιώσουν ότι βρίσκονται, σε μία πόλη που έχει μέσα της πολλά από την νοοτροπία και την κουλτούρα της χώρας τους. 

Αρκετοί Πατρινοί βλέποντας τους παίκτες της ιταλικής ομάδας στο Acera έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους πάρουν αυτόγραφα, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους, αλλά και πειράζοντας τους ταυτόχρονα για το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα. 

Ενός αγώνα που θέλει την έμπειρη ομάδα των Ιταλών που παραμένει αήττητη στον όμιλο της να ζητάει το "διπλό" απέναντι στον ανερχόμενο Προμηθέα που έχει κάνει ήδη αίσθηση με τις εμφανίσεις του σε όλη την Ευρώπη. Το ματς αυτό θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basketaball Champions League. 


To Acera, πάντως, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται μέσα στην καρδιά της αναψυχής της Πάτρας, αλλά και των αθλητικών γεγονότων που βγάζουν τον Πατραϊκό αθλητισμό εκτός των στενών του συνόρων.