Η τρέλα της Black Friday εξαπλώνεται παντού...

Δεν θα μπορούσε να κάνει και την... επίσκεψη της σε ένα από τα αγαπημένα στέκια διασκέδασης της νεολαίας της Πάτρας που ξέρει με τα events και τα πάρτι που διοργανώνει να είναι πάντα στην επικαιρότητα, καυτηριάζοντας και σχολιάζοντας μέσα από αυτά τα φαινόμενα.

Το Mod's λοιπόν διοργανώνει για το φαινόμενο και την μανία της Black Friday, τι άλλο; Black Friday Party! Σε ένα event για το βράδυ της Μαύρης Παρασκευής που έρχεται μπροστά μας, κατεβάζοντας όλες τις τιμές που έχει στα ποτά του και στις μπύρες του, στο -50%. Μισή τιμή δηλαδή.

Επειδή, όμως, η τρέλα της Black Friday που έχει καταλάβει τους καταναλωτές στα εμπορικά μαγαζιά θέλει και τον σχηματισμό "ουρών" έξω από τα μεγάλα πολυκαταστήματα, το Mod's βάζει και έναν περιορισμό: Η έκπτωση του -50% για το Black Friday Party ισχύει μέχρι τις 1:30 το βράδυ.

Οπότε, έτσι, μας βάζει το κίνητρο για να τρέξουμε να προλάβουμε να πιούμε την μπύρα μας και το ποτό μας μισή τιμή, πάντα μέσα στην υπέροχη αυτή ατμόσφαιρα που μόνο το Mod's στον πεζόδρομο της Ηφαίστου ξέρει να δημιουργεί. Γιατί Black Friday χωρίς "ουρές" γίνεται; Δεν γίνεται! Οπότε τρέξτε να προλάβετε!

Καλά- καλά... Τρόπος του λέγειν... Μη τρέξετε από τώρα.. Μη σκοτωθείτε κιόλας... Μη πατηθείτε στις "ουρές". Όλοι θα πιούμε στο Mod's και όλοι θα περάσουμε καλά για ακόμα ένα βράδυ. Όπως γίνεται, άλλωστε, πάντα εκεί.  Τις... μαύρες, τις... άσπρες και τις... έγχρωμες Παρασκευές. Και όχι μόνο...