Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέδειξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ζαβλανίου. Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: 

"Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους συνοίκους που ήρθαν και ψήφισαν στις εκλογές του Συλλόγου όσο και εκείνους που δε συμμετείχαν και καλούμε τους πάντες το επόμενο διάστημα να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο ούτως ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στο ζωντάνεμά του μέσα από τις δράσεις που θα αναπτύξουμε.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας έχει ως εξής: Λέκκα Ελένη (πρόεδρος), Σπετσέρης Διονύσιος (Α' Αντιπρόεδρος), Γαλανόπουλος Ιωάννης (Β' Αντιπρόεδρος), Παναγιώτη Ανδριάνα (Γ' Αντιπρόεδρος), Ροντογιάννης Πέτρος (Γενικός Γραμματέας), Πετσίνης Χριστόφορος (Ταμίας), Χαϊκάλης Γεώργιος (Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων), Σπετσέρη Ευγενία (Αναπληρωτής Γραμματέας), Νιάρος Νικόλαος (Αναπληρωτής Ταμίας), Αϊβαλιώτης Γιάννης (Υπεύθυνος Πολιτιστικού Τομέα) και Σαμιώτη Αγγελική (μέλος). 

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο σας καλούμε το επόμενο διάστημα μα δείξετε κατανόηση για την καθυστέρηση της έναρξης των δραστηριοτήτων του συλλόγου μιας και θα βρισκόμαστε σε περίοδο μετακόμισης.

Ο σύλλογος μας θα στεγαστεί σε νέο χώρο ο οποίος παραχωρήθηκε δωρεάν για 5 έτη από τον Αναστάσιο Δημακόπουλο, κατόπιν ενεργειών της Γιώτας Δημακοπούλου. Το κτίριο όπου θα στεγαστούμε βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και Ερμιόνης (έναντι σχολικών συγκροτημάτων)".