Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τις επαγγελματικές της συνεργασίες στις οποίες πέρασε… πολύ καλά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν χείμαρρος στην περιγραφή της, σύμφωνα με το zappit.

«Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις, είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο αλλά είσαι στον αέρα, δε γίνεται. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα μία, δύο, τρεις, τέσσερις, 14, 104… εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ… έχω πολύ. Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους, να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Όταν γίνεται κατά κόρον λέγεται «χαρακτήρας».

Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα όμως έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια, έχεις και μια αξιοπρέπεια, έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος! Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή, λες παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!», είπε η Μάγδα Τσέγκου.