Δεν τα κατάφερε ο Πατρινός μαχητής του Muay Thai Δήμος Ασημακόπουλος, στο πανευρωπαϊκό κύπελλο που έγινε στην παγωμένη από το χιόνι Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο αθλητής του Σπάρτακου που αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον αγώνα που έδωσε με τον Τούρκο αντίπαλο του, σε ένα παιχνίδι που οι κριτές είδαν ότι έληξε 2-1 στα σημεία κατά του Έλληνα πρωταθλητή αθλητή.

Λέμε "είδαν" γιατί η ελληνική πλευρά έχει αρκετά παράπονα από το αποτέλεσμα των κριτών και σύμφωνα με τα όσα έλεγαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής, αλλά και ο ίδιος ο αθλητής "είναι κρίμα γιατί μας αδίκησαν μέσα στην Τουρκία".

Ο Δήμος Ασημακόπουλος όμως δεν απογοητεύεται από το αποτέλεσμα, αντίθετα πεισμώνει ακόμα περισσότερα και με δηλώσεις του στο patrasevents.gr τονίζει: "Θα γίνω καλύτερος και δεν θα αφήνω περιθώρια για να με αδικούν. Έχουμε και συνέχεια". 

Όπου συνέχεια είναι στις 15 Δεκεμβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ακολουθεί στη συνέχεια τον Φεβρουάριο η Εσθονία και το καλοκαίρι η Ταϊλάνδη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου Alexis-Efi Karali Charis Gazis για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια τους τώρα που είμαι και στη στρατιωτική θητεία. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομοσπονδία μας PMF - Panhellenic Muaythai Federation και το πρόεδρο κύριο Ιωάννη Παπαδόπουλο που δίνει την ευκαιρία σε αθλητές της χώρας μας να φέρουν και να αγωνίζονται με το εθνόσημο.

Ευχαριστώ όλους τους συναθλητές, φίλους την οικογένεια μου για τα μηνύματα και τη στήριξη σας. Επίσης, όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που ήταν δίπλα μας και υποστηρίξαν τη προσπάθεια μας" αναφέρει ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook για την προσπάθεια που έκανε στην Τουρκία.