Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου το grand opening του open kitchen bar του Acera στην Ρήγα Φεραίου (& Φιλοποίμενος).

Οι πόρτες του αγαπημένου μας all day άνοιξαν και επίσημα λίγο μετά τις 20:00 με λαμπερά πρόσωπα να πλημμυρίζουν όλο των χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το event.

Oι προσεγμένες επιλογές του Παρασκευά Δρες που δημιούργησε το menu ξεσήκωσαν το κοινό που απόλαυσε εκπληκτικό finger food από την ομάδα του εστιατορίου που δημιούργησε ειδικά για το opening με έμπνευση από την street comfort food σε συνδυασμό με loux plus n'light και φυσικά ποτά και δροσιστικά ροφήματα.


Το official opening party σηματοδότησε και τη νέα εποχή του Αcera που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί του φίλους του στο πιο όμορφο και ζωντανό κομμάτι της πόλης.

Το μενού του αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στις "άνετες" γεύσεις ενώ ο φιλόξενος χώρος και η άψογη εξυπηρέτηση εγγυώνται ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο φετινός χειμώνας ανήκει στο Acera που κάνει δυναμική εμφάνιση στον γαστρονομικό χάρτη της Πάτρας και επιφυλάσσει συναρπαστικές εκπλήξεις.

Μέσα σε αυτά και το Κυριακάτικο Acera brunch που κάθε εβδομάδα από τις 10:00 έως τη 13:00 θα μας βοηθάει να ξεκινάμε την μέρα μας γευστικά και... πλούσια!

Δείτε φωτογραφίες από το πολύ όμορφο event της Παρασκευής: