Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Τόσο η ιδιαιτερότητα της φωνής του όσο και το πάθος του όταν τραγουδά είναι κάποιοι από τους λόγους της επιτυχίας του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είναι full in love με την Μαρία Σολωμού και η σχέση τους, παρά τις δυσκολίες, όλο και δυναμώνει. Ο κριτής του «The Voice» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» και μίλησε για όλα. Όσον αφορά την πορεία του στην Αμερική και τη συμμετοχή του στην ταινία «Mamma Mia» ανέφερε: «Πήγα πολύ ταπεινά σαν ένας… κανένας. Στην παραγωγή όλοι μας συμπεριφερόντουσαν λες και ήμασταν όλοι η Μέρλιν Στριπ!

Κανένας δεν είχε υφάκι, κανένας δεν ήταν ψωνισμένος. Όταν τέλειωσε η ηχογράφηση του τραγουδιού που ερμηνεύω, ήρθε και ο Μπένι Άντερσον των ABBA και το άκουσε. Μου έδωσαν όλοι συγχαρητήρια και με παρακάλεσαν να το τραγουδήσω ξανά, με μια αλλαγή: «Προσπάθησε να είναι χάλια, γιατί ο ήρωας που υποδύεσαι δεν είναι καλός τραγουδιστής». Αργότερα στην πρόβα των κουστουμιών όλοι μου έλεγαν: «Σε ευχαριστούμε που θα είσαι μαζί μας σε αυτή την ταινία. Έχασα τα λόγια μου. Τσιμπιόμουν για να βεβαιωθώ ότι όλα αυτά τα ζούσα».

Παράλληλα, ο Πάνος μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του: «Με τον μπαμπά μου ενώ αγαπιόμασταν είχαμε τις κόντρες μας. Εκείνος, επειδή είχε πληγωθεί από τη ζωή, ήταν καχύποπτος και προσπαθούσε να κάνει και εμάς έτσι. Εγώ είμαι το εντελώς αντίθετο. Εμπιστεύομαι τους πάντες και τα πάντα. Φοβόμουν να του μοιάσω. Τώρα που έχει φύγει, βλέπω ότι, πέρα από αυτήν την καχυποψία, την απολύτως δικαιολογημένη, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρακτήρα του τα έχω και εγώ. Μόνο που δεν είμαι τόσο θαρραλέος. Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τους γονείς μας. Νομίζουμε ότι τους ξέρουμε καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει. Τους γνωρίζουμε όλη μας τη ζωή- όχι όλη τους τη ζωή».