Θρήνος στο ΕΚΑΒ, αλλά και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας για το θάνατο του 41χρονου διασώστη, Σπύρου Μακρυγένη.

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, αλλά και στο ΕΚΑΒ Πάτρας μιλούν για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή που τον χαρακτήριζε το χιούμορ, το φιλότιμο, η ευγένεια και η αγάπη για αυτό που έκανε. Ήταν ιδιαίτερα εργατικός, είχε συναίσθηση του ρόλου του και του άρεσε να προσφέρει και να βοηθά τους ανθρώπους.

Ο θάνατος του από τροχαίο χτύπησε σαν κεραυνός τους συναδέλφους του στο ΕΚΑΒ, αλλά και τους φίλους του που τον αγαπούσαν για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του. Στο facebook οι άνθρωποι που τον γνώριζαν δεν σταματούν να γράφουν μηνύματα αποχαιρετισμού από τη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή.

Ο άτυχος 41χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν παντρεμένος, με τη Βάσω που εργαζόταν και αυτή στο ΕΚΑΒ και μάλιστα ήταν σε βάρδια όταν ο άνδρας της είχε το τροχαίο. Ο Σπύρος Μακρυγένης αφήνει πίσω του δύο παιδιά. Η κηδεία του 41χρονου θα τελεστεί την Δευτέρα στις 3 μμ στον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων (Α' Κοιμητήριο Πατρών).