Ο Δημήτρης Παπανώτας σε συνέντευξή του μίλησε για το «Happy day» και τη συνεργασία με την ομάδα της εκπομπής.

Το Happy day στον Alpha έχει καταφέρει να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού. Για ποιους λόγους προτιμά τη δική σας εκπομπή;

Γιατί ξυπνάει ευχάριστα, με χαμόγελο, ακούει πικάντικες ειδήσεις αλλά και τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, χωρίς κραυγές, ψιθύρους και «παπαγαλάκια». Η επιτυχία είναι ομαδικό «σπορ»; Ναι, όπως έχει αποδειχθεί, στην τηλεόραση είναι πάντα ομαδικό «σπορ» η επιτυχία. Είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις τηλεαστέρων που ήταν οι ίδιοι αυτόφωτοι και οι μοναδικοί παράγοντες επιτυχίας της εκπομπής τους.

Η επιτυχία είναι ομαδικό «σπορ»;

Ναι, όπως έχει αποδειχθεί, στην τηλεόραση είναι πάντα ομαδικό «σπορ» η επιτυχία. Είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις τηλεαστέρων που ήταν οι ίδιοι αυτόφωτοι και οι μοναδικοί παράγοντες επιτυχίας της εκπομπής τους.

Τα δύο τελευταία χρόνια είδαμε νέες προσθήκες. Έχετε δέσει μεταξύ σας;

Ναι, όταν υπάρχει μία δεμένη παρέα και μπουν καινούργια μέλη, εύκολα δημιουργείται η χημεία. Το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις μία ομάδα από την αρχή. Εξάλλου, όλοι έχουμε λόγο για το ποιος θα μπει στην παρέα μας.

Πόσο δύσκολο είναι να δέσει μία τηλεοπτική παρέα και εκτός αέρα;Το ζητούμενο είναι να δέσει εντός αέρα και είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν καταφέρει και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το «Happy Day» δεν είναι μία χρονιά, αλλά πέντε! Και με τα μέλη που έχουν φύγει, την Ελένη Τσολάκη και τη Φλόριντα Πετρουτσέλι, υπάρχουν ακόμα φιλικές επαφές. Όταν το καλό κλίμα μέσα στο στούντιο είναι ειλικρινές, δεν μπορεί παρά να υπάρχει και έξω κάτι ανάλογο.

Σε μία εκπομπή ένας παρουσιαστής οφείλει να είναι ο εαυτός του;Στην τηλεόραση ποτέ δεν μπορείς να είσαι ακριβώς ο εαυτός σου. Δεν γίνεται. Μπορείς να είσαι το πλησιέστερο δυνατόν από αυτό που είσαι εκτός τηλεόρασης. Και οφείλεις να κάνεις αυτή την προσπάθεια, γιατί διαφορετικά βγαίνει μία ψεύτικη εικόνα.

Πηγή: mytv