Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Ασχολήσου με όλα εκείνα που σου δίνουν πραγματική ευχαρίστηση και σε γεμίζουν ενέργεια. Άσε στην άκρη για λίγο τα επαγγελματικά σου και αφιέρωσε χρόνο σε εσένα. Είναι σημαντικό να αποκαταστήσεις την συναισθηματική ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία να επισκεφθείς φίλους και συγγενείς που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει. Τα οικονομικά σου «αντέχουν» μία μικρή εξόρμηση με τον σύντροφό σου ή τους φίλους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική ημέρα για να τελειοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, αρκεί να μην παρασυρθείς σε λάθος διαδρομή και χάσεις τον στόχο σου. Είναι αδύνατο να προβλέψεις το αναπάντεχο, για αυτό να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου. Στην αισθηματική σου ζωή καιρός να βάλεις μία τάξη, ειδικά εσύ που δεν έχεις μια σταθερή σχέση…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθεις ότι απλώς η μέρα σε… σέρνει όπου επιθυμεί χωρίς εσύ να έχεις κανένα λόγο στην εξέλιξή της. Πιθανότατα σήμερα θα αντιμετωπίσεις μία δυσάρεστη εξέλιξη που θα αφορά τα επαγγελματικά σου. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου πριν αντιδράσεις. Βρες έναν τρόπο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Στην προσωπική σου ζωή είναι σημαντικό να πετύχεις εσωτερική ειρήνη, προτού μπεις στη διαδικασία να κατευνάσεις τα πνεύματα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μην μπλεχτείς σε κάτι νέο αν δεν είσαι σίγουρη ότι το θες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανική η σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφες στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές σκοτούρες… Θα βρεις ένα νέο, ενδιαφέρον χόμπι το οποίο θα σε απασχολήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ένα χόμπι που θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Επικεντρώσου περισσότερο στον αγαπημένο σου καθώς και στα υπόλοιπα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι ζωτικής σημασία για εσένα να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Δυστυχώς και σήμερα θα πρέπει να αφιερώσεις μεγάλο μέρος της μέρας σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα μέσα στην εβδομάδα. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα, έτσι ώστε να μην χαλάσεις τη μέρα σου, ενώ έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις. τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φάση τους, ωστόσο σου επιτρέπουν να κάνεις μερικά έξοδα για εσένα. Σύντομα θα βελτιωθούν τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή για εσένα που δεν είσαι σε σχέση. Εσύ που έχεις μία σταθερή σχέση, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολούθησε ευλαβικά το πρόγραμμα της ημέρας σου και πολύ σύντομα θα ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου και θα έχεις τον χρόνο που ζητάς για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ένας καφές με φίλες και μερικά ψώνια στα μαγαζιά θα ολοκληρώσουν ιδανικά το πρωινό σου. Προσοχή, μην κάνεις σπατάλες. Το βράδυ σου θα είναι ευχάριστο, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Εσύ που είσαι σε μία σχέση όμως, να είσαι προσεκτική. Δεν είναι καιρός για… μπερδέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα έρθει και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου. Αυτό το άτομο θα διαταράξει τη συναισθηματική σου ισορροπία με τις απαιτήσεις του. Άσε που θα σε βάλει στη διαδικασία να απολογηθείς στον αγαπημένο σου για κάτι που έγινε πολλά χρόνια πριν. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής. Μην αναζητήσεις καταφύγιο στη δουλειά σου, σήμερα δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, ιδανική περίοδος να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ που ολοκλήρωσες όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Μείνε μακριά από καβγάδες της οικογένειάς σου που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Απέφυγες τις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Αν κάτι σε απασχολεί συζήτησέ το μαζί του και λύστε το ήρεμα. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα σου χαμογελάνε και σου φέρνουν ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια φέρνουν νεύρα, εντάσεις και παρεξηγήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, γιατί με τις φωνές δεν θα βγάλεις άκρη και το σίγουρο είναι ότι η δουλειά σου δεν θα γίνει. Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ, ίσως ήρθε ο καιρός να αναζητήσεις έναν τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δώσε περισσότερη σημασία στην υγεία σου και άρχισε από σήμερα ένα πιο υγιεινό πλάνο διατροφής. Βάλε σε αυτό το πρόγραμμα και τον αγαπημένο σου, είναι σημαντικό να έχεις ένα σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα. Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά σχέδιά σου που έχουν μπει στην αναμονή, όμως σήμερα δεν είναι η μέρα να ασχοληθείς μαζί τους. Θα λάβεις μία οικονομική πρόταση που αν είναι η κατάλληλη μπορεί να σου αλλάξει μια για πάντα το μέλλον σου. Σκέψου πολύ κατά τι θα κάνεις. Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις τον εγωισμό να χαλάσει τη σχέση σου. Αν προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο, τότε αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα αναγκαστικής διακοπής από όλα σήμερα. Κάποιο επείγον περιστατικό δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τίποτα άλλο, παρά μόνο με αυτό. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί. Στην προσωπική σου ζωή δώσε και άλλη σημασία. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου, δεν είναι καλό δείγμα για τη σχέση σου. Εάν είσαι single, ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο, αν φυσικά το θέλεις…

ΙΧΘΕΙΣ

Θα διαπιστώσεις ότι έχεις πάρα πολλά να κάνεις σήμερα και ότι ίσως δεν προλαβαίνεις. Δεν πειράζει, οργανώσου και κάνε όσα έχουν προτεραιότητα. Ιδανική μέρα για πιο… χαλαρές συζητήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα που έχουν καθυστερήσει να προχωρήσουν εδώ και καιρό. Όσο για τα αισθηματικά σου βρες επιτέλους το κουράγιο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για αυτό που σε απασχολεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα καλύτερα έρχονται…