Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Πολλά είναι τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στην εργασία σου και τα περισσότερα θα προκύψουν από δική σου ευθύνη. Επομένως μόνο εσύ θα έχεις την δυνατότητα να τα λύσεις. Οργανώσου και θα όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου σε απογοητεύουν συνεχώς και ίσως κάποιες παρορμητικές αγορές που κάνεις σε δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου και θα δεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που ούτε εσύ δεν περίμενες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και κάνε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα δώρο ευγνωμοσύνης σήμερα θα σε ευχαριστήσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια «ευχαριστία» για τη σκληρή δουλειά σε κάποιο έργο ή από κάποιον που βοήθησες σε κάτι. Μια άλλη φωτεινή στιγμή αυτής της ημέρας θα είναι η επίσκεψη από κάποιον που πραγματικά σου αρέσει και σε σέβεται, πιθανώς έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογένειας που ζει μακριά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα εκπλαγείς από τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει όλη αυτή η μέρα. Περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τις περιττές αγορές που καταστρέφουν τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα για εσένα, που θα σε φέρει αντιμέτωπη με πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου. Ανησυχείς για την εξέλιξη κάποιων σχεδίων σου και αυτό φαίνεται. Μην αφήσεις να σε επηρεάσει τίποτα από όσα συμβαίνουν, προχώρησε τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι κάπως βελτιώνονται. Σύντομα θα λάβεις και κάποια θετικά νέα που περίμενες. Είναι απίθανο να χαλαρώσεις στο σπίτι σου. Κάτι σε ταλαιπωρεί με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να προχωρήσεις σε κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία αρκετά απαιτητική ημέρα η σημερινή για εσένα αγαπημένη μου και το πιο δύσκολο από όλα είναι το γεγονός ότι πρέπει να ρίξεις τον εγωισμό σου και να παραδεχθείς τα λάθη σου. Απαιτείται συμβιβασμός προκειμένου να προχωρήσουν θετικά κάποιες οικονομικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στην προσωπική σου ζωή έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να τα λύσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε κάτι νέο στη ζωή σου, όταν είσαι έτοιμη και έρθει στο διάβα σου.

ΛΕΩΝ
Πολλές και απότομες οι αλλαγές στη δουλειά σου σήμερα, να είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να έχουν μία μη αναμενόμενη εξέλιξη, για αυτό να είσαι προσεκτική. Μην κάνεις αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Είσαι αρκετά αγχωμένη με τις εξελίξεις στο σπίτι σου. Εκτίμησε την κατάσταση και προχώρα με σταθερά βήματα. Στα ερωτικά σου δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο, ειδικά για εσένα που είσαι σε μία σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξεις στη δουλειά σου, οι δυσκολίες θα έρθουν ό,τι και να κάνεις. Βρες απλώς τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις. Οι περιστασιακές λύσεις δεν βοηθούν τα οικονομικά σου, για αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μία και καλή. Απέφυγε τους καβγάδες με το σύντροφό σου. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία να αφεθείς στην φροντίδα ενός προσώπου που δεν σε βλέπει φιλικά…

ΖΥΓΟΣ
Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσεις, αλλά μην το κάνεις. Αφοσιώσου και πάλι στη δουλειά σου και προχώρησε τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μία πιθανή απώλεια θα θέσει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου, για αυτό να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου. Η ενέργειά σου είναι μειωμένη και αυτό σε εμποδίζει να είσαι συνεπής στο σπίτι σου. Μήπως πρέπει να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου; Εστίασε στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε γεμίζουν. Έτσι θα μπορέσει να είσαι πιο πρόσχαρη και απέναντι στον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σου, ο κόπος σου φέρνει αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί και αυτό σε ευχαριστεί. Κινήσου έξυπνα. Καιρός να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Θα σε ανανεώσει πάρα πολύ μία αλλαγή είτε στα ρούχα είτε στα μαλλιά σου. Κάνε αγορές με σύνεση και θα βγεις κερδισμένη και ανανεωμένη. Εάν είσαι σε σχέση, η αλλαγή αυτή δεν θα περάσει απαρατήρητη. Θα ανανεώσει πολύ και την ερωτική σου ζωή. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε κάνει πιο κοινωνική και θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που δεν περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επικεντρωθείς περισσότερο στους επαγγελματικούς σου στόχους και για να αναθεωρήσεις τα πλάνα σου. Η οργάνωση είναι σύμμαχός σου και θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν, όχι όμως απόλυτα. Εάν είσαι σε σχέση, τότε βρες τον τρόπο να την κάνεις να δουλέψει. Για εσένα που είσαι single, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλές και ευχάριστες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήσεις τον άσχημο καιρό να σου πάρει τη δύναμή σου. Μην υποκύψεις στη μελαγχολία των ημερών. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, κάποιες υποχρεώσεις είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου έχουν μπει σε μία ροή, φρόντισε να διατηρήσεις αυτήν τη θετική πορεία. Στην προσωπική σου ζωή τα άστρα ευνοούν το φλερτ… Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και διασκέδασε λίγο παραπάνω. Το έχεις ανάγκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απέφυγε οτιδήποτε περίπλοκο εμφανιστεί στον δρόμο σου. Δεν είναι ιδανική μέρα για να περιπλέξεις τις καταστάσεις στη δουλειά σου . Προσπάθησε να μείνεις μακριά από εντάσεις. Μην υποκύψεις σε περιττές αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Σκέψου και φέρσου έξυπνα. Στην προσωπική σου ζωή επικρατεί μία ένταση και τα νεύρα πρέπει κάπως να εκτονωθούν. Ένας ειλικρινής διάλογος με τον αγαπημένο σου θα φέρει αποτέλεσμα. Ξόδεψε λίγο περισσότερο χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Θα αισθανθείς καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις ένα μεγάλο πρότζεκτ για σήμερα και θα το φέρεις εις πέρας αρκεί να αφοσιωθείς σε αυτό. Μην αποσυντονίζεσαι από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Βρες και αφιέρωσε χρόνο και στα οικονομικά σου, είναι σημαντικό να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει για σήμερα. Στο τέλος της ημέρας θα βρεθείς σε μία οικογενειακή συγκέντρωση. Άσε τη βραδιά να κυλήσει ευχάριστα και μην είσαι συνεχώς με το βλέμμα στο κινητό σου. Απέφυγε να συζητήσεις κάτι που ξέρεις ότι θα σε φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μπορεί σε αυτό το οικογενειακό πάρτι να κάνεις μια γνωριμία…