Στις Σέρρες θα βρεθούν οι αθλητές Μπάντμιντον του Απολλώνιου και της ΝΕΠ Πατρών 16 με 18 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή 16/11 αναχωρούν για το πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας. Πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι δυο Πατρινές ομάδες. Η ΝΕΠ αγωνίζεται σταθερά πάνω από 10 χρόνια και πρωταγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία και για πρώτη φορά και ο Απολλώνιος θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής. Στο Απολλώνιο αγωνίζονται μικρότεροι αθλητές ηλικιακά  και αυτό το πρωτάθλημα θα αποτελέσει τεράστια εμπειρία για αυτούς. Δυστυχώς το έργο για τους αθλητές του Απολλώνιου δεν θα είναι εύκολο φέτος καθώς  λόγο αλλαγής του κανονισμού αντί για δυο θα υποβιβαστούν έξι ομάδες φέτος.

Οι προπονητές των ομάδων Γιώργος και Κώστας Μπονέλης δήλωσαν πως θα είναι ένα πολύ απαιτητικό 2ημερο για όλους τους αθλητές μας και στόχος για τους μικρούς είναι σίγουρα οι απόκτηση εμπειριών και για τους μεγαλύτερους της ΝΕΠ θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι για την ΝΕΠ οι Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Εύη, Δεληβοριά Χριστίνα. Για τον Απολλώνιο θα αγωνιστούν οι Σωτηρόπουλος Άκης, Αθανασόπουλος Νικόλας, Βαγενά Κωνσταντίνα, Στυλιδιώτη Βασιλεία και Τσιμπούκη Γεωργία.