Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Επίσης προχθές το μεσημέρι, στον Άγιο Αθανάσιο Αιτωλικού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά του, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε 73 ναρκωτικά χάπια.

Χθες το μεσημέρι, στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πιάστηκε ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο ναρκωτικά δισκία.

Ακόμα συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 41 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 9,9 γραμμαρίων.