Φαίνεται πώς τελικά το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που παρακολουθούσε Mega μετακινήθηκε προς τον Alpha και οι περισσότεροι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία χθες Τετάρτη ξεπέρασε σε μέσο όρο το 21% ενώ σε τέταρτο της εκπομπής κατάφερε να σπάσει το φράγμα και του 25%.

Γενικά η Τετάρτη κύλησε ήρεμα σε τηλεοπτικό επίπεδο με τις εκπομπές που κατακτούν τις πρώτες θέσεις να παραμένουν αμετακίνητες. Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης και πάλι αναδείχτηκε πρωταθλητής με ποσοστό κοντά στο 23% ενώ πολύ καλή ήταν και η επίδοση του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha με 19,5%.

Στη μεσημεριανή ζώνη εκτός από την Ελένη Μενεγάκη όπως προαναφέρθηκε συνεχίζει την καλή πορεία του το Shopping Star με μέσο όρο κοντά στο 20% όπως και ο Νίκος Μουτσινάς που έφτασε το 14%, ποσοστό πολύ υψηλό για τα δεδομένα του Open.

Περίπου στα ίδια ποσοστά κινήθηκαν τα τηλεπαιχνίδια και οι καθημερινές σειρές και σχεδόν όλοι φλέρταραν με το 15-16%. Πρώτο και πάλι με διαφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha που ξεπέρασε το 24%. Πολύ υψηλά για μια ακόμα μέρα η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου» που σχεδόν άγγιξε το 25% όπως και το «Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα» στο ίδιο κανάλι. Στο 24% είναι ο μέσος όρος του «Τατουάζ» ενώ το Voice στον ΣΚΑΪ ήταν ο πρωταθλητής του prime time με μέσο όρο κοντά στο 26%.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή πορεία της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά Τα Μεσάνυχτα» που ξεπέρασε το 20%. Τέλος ελαφρά ανοδική πορεία για το κεντρικό δελτίο του Open με την Έλλη Στάη να ξεπερνάει το 6%.