Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Να είσαι έτοιμη για εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι οι παρορμητικές κινήσεις που έχεις την τάση να κάνεις δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν και για αυτό μην επαναπαυτείς στο γεγονός ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Εάν δεν είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, τότε μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα έρθει στη ζωή σου το πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανατροπές. Ναι έρχονται πολλές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αυτές. Μην ανησυχείς, σύντομα θα επανέλθει η ηρεμία στα επαγγελματικά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, εδώ είναι ο τομέας που χρειάζεται περισσότερη προσοχή και οργάνωση από εσένα. Εάν είσαι σε μία σχέση, ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να διορθώσετε προβλήματα του παρελθόντος. Εάν είσαι single, μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι νέο εάν δεν είσαι έτοιμη για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια σύντομα θα τεθούν σε ισχύ. Προς το παρόν αφιέρωσε χρόνο στις υποχρεώσεις που είναι βασικό να ολοκληρώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα. Τι κάνεις λάθος; Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο σήμερα είναι η ερωτική σου ζωή και η σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, καιρός να το διορθώσεις. Μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάσουν σε μία νέα σχέση που ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά τα σενάρια και οι φήμες στη δουλειά σου, μείνε μακριά από αυτές. Αφοσιώσου στην εργασία σου και μην ασχολείσαι με άλλα πράγματα. Τα οικονομικά σου όλο και καλυτερεύουν, ωστόσο χρειάζεται να παραμείνεις συνεπής στη διαχείρισή τους. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ υπάρχουν αλλαγές είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι. Θα αναζωπυρωθεί το πάθος σου.

ΛΕΩΝ
Κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα και θα «απαιτήσουν» αρκετή ενέργεια και χρόνο για να ρυθμιστούν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο και μάλιστα θα δεχθείς και μία πολύ συμφέρουσα προσφορά που δύσκολα θα μπορέσεις να απορρίψεις. Στην ερωτική σου ζωή πρέπει να πάψεις να ονειροβατείς και να δεις κατάματα το πρόβλημα στη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές απροσδόκητες εξελίξεις σήμερα στη δουλειά σου. Να είσαι προετοιμασμένη για ένα σκηνικό έντασης ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Δεν θα είναι μία εύκολη μέρα. Τα οικονομικά σου δεν βοηθάνε και πολύ στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να κλείσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος, μην δημιουργήσεις νέα χρέη, μόνο έτσι θα μπορέσεις να πάρεις ανάσα. Για εσένα που υπάρχει θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις. Στα ερωτικά σου τώρα στρέφεται το ενδιαφέρον, καθώς εδώ και καιρό υποβόσκει ένα πρόβλημα με τον αγαπημένο σου. Αντιμετώπισέ το και βγάλτο από τη ζωή σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην απορρίψεις το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάτι νέο.

ΖΥΓΟΣ
Ανατροπές και για εσένα αγαπημένη μου, θα δεις τα επαγγελματικά σου να αλλάζουν ριζικά. Αυτό δεν είναι κακό, την είχες ανάγκη αυτή την αλλαγή και θα κάνει καλό και σε εσένα που αναζητάς εργασία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερη, επηρεάζει θετικά και ο Ουρανός. Αν είσαι σε μία σχέση, δώσε περισσότερο ενδιαφέρον στον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς. Εάν είσαι single αυτή την περίοδο, τότε οπ Δίας θα επηρεάσει πολύ την επικοινωνία με τους γύρω σου και αυτό θα σου βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και σύντομα θα δεις τα σχέδιά σου να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην πέσεις στις παγίδες που θα βρεθούν στον δρόμο σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να διεκδικήσεις αυτό που επιτέλους θέλεις από τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην διστάσεις να προχωρήσεις σε κάτι νέο που θα έρθει στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια και ήδη τα έχεις θέσει σε εφαρμογή. Κινήσου έξυπνα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα σημείο κρίσιμο, για αυτό να είσαι προσεκτική. Κάποια χρέη του παρελθόντος πρέπει πλέον να καλυφθούν, δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, θα έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα αυτό θα αλλάξει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν ετοιμάζεσαι για μία αλλαγή στη δουλειά σου ή ακόμη και να αλλάξεις δουλειά, τώρα είναι ο καιρός να το τολμήσεις και να αναζητήσεις κάτι νέο. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνεις σπατάλες που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Στο προσκήνιο και πάλι ένα οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο εδώ και καιρό είχε μείνει σε αδράνεια. Ο αγαπημένος σου θα δώσει τη λύση ή μήπως όχι. Σημαντικό να συμμετέχεις στη λήψη των αποφάσεων. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου αποκαλύψει τον έρωτά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί από τους συνεργάτες σου θα δυσανασχετήσουν με τον τρόπο που λειτουργείς, όμως εσύ ξέρεις ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για την επιτυχία. Προχώρησε προς την επίτευξη των στόχων σου, στην πορεία όμως να εξηγήσεις και στους γύρω σου σε τι στοχεύεις. Να είσαι προσεκτική σε όσα τάζεις, γιατί μπορεί να εκτεθείς αν δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς. Αυτό ισχύει και για οικονομικά, αλλά και αισθηματικά ζητήματα…

ΙΧΘΕΙΣ
Η αναγνώριση των κόπων σου θα έρθει σύντομα, όμως όχι από όλα τα πρόσωπα που περιμένεις. Μην απογοητευτείς. Πείσμωσε και προσπάθησε περισσότερο. Θα τα καταφέρεις και το ξέρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, μην κάνεις κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να κάνεις κινήσεις για βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το Σύμπαν σύντομα θα σου φέρει τον άνθρωπο που αναζητάς.